top of page
Kopia av Free Simple Modern Circle Design Studio Logo (2).png

Vad säger mina klienter?

"Innan Glitterprogrammet kände jag mig ofta matt av att ha så mycket som snurrade i huvudet och en känsla av att livet skaver. Jag sa ja till allt och hade aldrig tid att pausa och känna efter vad jag ville. Jag var livrädd att säga nej för att jag tänkte att folk inte skulle tycka om mig lika mycket då. Livet gick i 180 och jag hängde inte med.

Nu efter programmet är jag mycket lugnare och tryggare i mig själv. Jag säger nej till massor av grejer utan att känna att jag behöver förklara mig, och ja till det som pirrar i magen. Att säga nej och sätta gränser har resulterat i att jag får mer tid till det jag vill göra, inte det jag känner att jag måste göra. Jag vet nu att folk inte gillar mig mindre för att jag sätter gränser, .snarare tvärtom! Att jag är en härligare människa att vara med för att jag är tydlig med vad jag behöver

Jag stressar mycket mindre och har nu mer tid för återhämtning och sömn, tid i naturen, reser och upplever mer, dansar mer och har mer roligt. Mina relationer har blivit bättre och jag väljer nu mer aktivt att umgås med de som faktiskt ger mig energi"

- Jenny H

"Före programmet kände jag mig vilsen, som att jag tappat bort mig själv.

Jag visste inte vad jag tyckte var roligt eller hur jag skulle prioritera mig själv i alla måsten jag trodde jag hade. Det mesta kändes jobbigt. Jag kände mig misslyckad när inget jag gjorde kändes lyckat, och trots att jag stressade och pressade mig själv blev inget bra.

Jag lyckades aldrig göra något bara för mig själv. Tre barn, hund, sambo och hem kom först och tid till bara mig fanns aldrig. Självkänslan var som bortblåst.

“Det är en enorm skillnad nu efter programmet i hur jag känner och hur jag ser på saker. Jag vet nu vad som är viktigt för mig och att det är jag som bestämmer vad jag väljer att göra med min tid (Väljer jag att göra något kul med barnen eller att städa?)

Jag insåg att jag redan hade glädjen i mig, jag behövde bara hjälp att hitta den! Jag upptäckte också att jag inte har så många måsten som jag trodde. Jag har lyckats prioritera mig själv mer och det känns som att jag hittat mig själv igen. En bättre, glittrigare version till och med.

Efter programmet blev jag mamma igen och genom de verktyg jag fick kunde jag även med en liten bebis prioritera både mig själv men också övriga familjen. Det gjorde att hela familjen fick en bra start med lillebror. Idag är jag mer ärlig med mig själv, vågar sätta gränser och ”dra i snöret”, stanna upp och känna efter vad jag vill och behöver."


- Emilie V

 

"Tack för fantastiska coachande samtal!

 

Största insikten är att det är små saker som hjälper att förbättra min självkänsla, tack för att du ger mig verktygen och modet för att kunna hitta rätt prioriteringar och känsla, och vad jag behöver göra för att komma dit.

Allt behöver inte effektiviseras och förverkligas på en gång. 80/20 är bra och det finns faser i livet

 

Livet är en resa, inte en slutdestination. Så det är upp till mig vad man väljer att se, känna, uppleva och finns inga fel. Rätt för mig, är just för mig( kanske inte andra, men gör det inte mindre viktigt iaf för mig), här och nu.

 

Skulle varmt rekommendera dig till vänner och bekanta." 

- Sofie L
 

  

"Though it’s only been 2 months my coaching sessions started with Kajsa, I already feel like I am growing a lot, becoming a better version of me.

She not only helped me with overcome my issues but also helped me to understand my emotions and helped me to take care of my mental health.

 

I really like that she ask me first how I want to solve my challenges. It gives me the idea that I can lead myself and God it feels so good to have that feeling. Some great takeaways from my coaching session that I carry in my daily life are the reflections at end of my day (it really helped me to be more focused), time management for doing courses as well as having energy all day.
 

Another thing that really helped me from our sessions is to learn “self kindness”. As I wanted to be super active, learning new stuff everyday (even after work I want to be productive in my personal life) I wasn’t taking enough rest.
 

Most of the time I was having a lot of stuff in my to-dos and was feeling guilty if I failed to finish them. But Kajsa made me realise it’s okay to not finish everything, it’s okay to listen to my body; it’s okay to take those well deserved rest and be kind to myself. I started to be more relax in my weekends and it helped me to be more productive in my weekdays.
 

Every time I eagerly wait for my coaching sessions to learn something new which will drive me to reach my goal. After our sessions, I feel more motivate, more energetic and more confident. It’s just so easy for me to open myself during our session, because now I know together we find some solutions which is easy to follow, which makes me happy when I follow them. I am just happy that, with these sessions I am becoming the sort of person I would like to be. "

- Medha D

"Jag känner mig väldigt trygg med att dela med mig av mina tankar och känslor med Kajsa och upplever att hon är en väldigt varm och positiv person som alltid ger ett fint bemötande. Det märks att hon verkligen vill hjälpa andra personer att må bra.

Under våra samtal känner jag mig bekväm och sedd. Det känns som att hon ofta har något bra att svara med och nyttiga tankesätt och verktyg att hjälpa en att må bättre.

Jag uppskattar verkligen våra samtal och känner att de gör att jag försöker jobba mer med mig själv och ger mig inspiration till att vara snällare mot mig själv.

 

Många av de sakerna vi har pratat om har jag försökt utmana under tiden mellan våra samtal och det har gjort mig till en lite mer lugnare person i jobbsituationer. Jag känner att jag försöker göra fler saker som är bra för mig och att Kajsa är en väldigt bra guide på den resan! "

- Sandra J


"Kajsa's coaching has truly improved my self-confidence and elevated it to a new level.

Through her guidance, I have gained new insights that have opened up the possibility of making changes within myself, provided that I am willing to challenge myself in the areas that I previously found difficult and intimidating.

Holding presentations and speaking in front of people used to be frightening for me, but through Kajsa's coaching, including meetings and exercises, I am now excited about giving presentations. I take ownership of the situation and experience joy in presenting in front of people. It's something I never thought I could master before I started collaborating with Kajsa.

Coaching has also opened up other opportunities, where I can now accept my weaknesses in a healthy way and take the initiative to focus on developing my strengths."


- Elise S

bottom of page